Известие

Collapse
No announcement yet.

Музика 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ако има кабели за допълнителния фабрично-монтиран усилвател, който стои над CD-то и навигацията, можеш да ги ползваш. Но там не са изведени предните 2 канала, в случай че искаш тях да ползваш.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Свалих акумулатора свалих и металната стойка на която седи от долу минава сноп с кабели и излиза един който беше прегънат и вързан с свинска опашка ето и снимки на него
      Last edited by AnD14; d.m.y г., 20:22.
      Alfa Romeo 166 2.5 v6 24v

Comment

• При мен такива кабели влизат в ченджъра.
        1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
          При мен такива кабели влизат в ченджъра.
          През тия 2 чинча мога ли да дам сигнал към усилвателя ?

Comment

• Първоначално публикувано от AnD14 Покажи съобщение
            През тия 2 чинча мога ли да дам сигнал към усилвателя ?
            Ако това са кабелите за cd-то, не можеш, защото това е вход а не изход. Но ако не възнамеряваш да слагаш cd или някакъв друг плеър, можеш да ползваш кабелите за да не прекарваш други. За целта обаче, трябва откъм ICS-а да преправиш съответните връзки на този кабел.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• ще ги оставам тия за за сд то според мен ще прекарам нови през с буксата а от тук да си купиш някой от емулатори те с флашка и АУХ какви пари са какво трябва да търся някаква марка ако ми кажете модел ?

Comment

• да попитам колоните в вратите какъв размер се водят 16.5 или 17 и колко мм. са пищялките ?

Comment

• Така...май куесчън е.......МОже ли,на мястото на ченджера,а може и да не е там.....да се сложи сд плеар,като се вземе захранване от ISC , и от самото сд да се пуснат кабели за колоните..По тоя начин ще станат две системи...
                  Дали е възможна тая комбинация...?

Comment

• Какво трябва да правят тези кабели от cd - то до колоните? Май не можах да разбера питането ти.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Какво трябва да правят тези кабели от cd - то до колоните? Май не можах да разбера питането ти.
                      Ами...имах предвид да се пуснат отдилни кабели от сд-то към колоните за да звучи музиката.....а от isc-to se vzima samo zahranvane za tok kum ve4e novoto cd.Ипо тоя начин си имаме сд в колата,като isc няма да играе никаква роля относно музиката в колата....щи си се ползват само другите си му функций за които е предназначено тва isc...a,muzikata ще се поеме от сд-то.

Comment

• Усилвателят на ICS - а ще се ползва ли от новото CD, или CD-то ще ползва само колоните и ток от ICS-а?

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Усилвателят на ICS - а ще се ползва ли от новото CD, или CD-то ще ползва само колоните и ток от ICS-а?
                          Хм...сд-то си има вграден си уселвател....мисля че усилвателя на ics-to няма да ни е нужно....Ползваме го само за захранване на сд-то...
                          Но това като цяло дали е възможно нямам идея...

Comment

• Идва и въпроса как ще се управлява това сд като е в багажника
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

• бях сложил снимка някъде, как копчетата под ICS-a, понеже са отделен модул, могат да се преместят на друго място, а на тяхно място идеално идва касетофон/cd, на най-правилното място, може да ползва и оригиналния куплунг за колоните.
                              AR 166 2,4 jtdm
                              NT II 2,7 tdi
                              Peugeot 206 1,1
                              AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

• Здравейте

Имам бас в багажника като съм дръпнал звука от задните колони ,който минава през конвертор и в усилвателя който е с hi level input.Обаче като поувелича повечко като удари баса и цялата музика спира за секунда и после си продължава,не всеки път но доста често! От къде може да е проблема?
                                ALfa Romeo 166-2.4 JTD 99

Comment

Working...
                                X